HVON is volledig toegewijd aan vrouwenemancipatie en elkaar vooruit helpen. Daarom zijn we enorm blij dat we met Evolve nog meer waarde en verdieping kunnen bieden aan jou! Als HVON’er doe je gratis mee met de 8-daagse Evolve Business Boost van de Evolve Growth Hub, exclusief voor HVON. Dompel je onder in de wereld van branding, marketing en slimme businessstrategieën. Deze business boost is ideaal als je jezelf beter wilt positioneren, wilt opschalen met je business en als je op dit moment nog gedeeltelijk in loondienst werkt en fulltime succesvol wilt gaan ondernemen.
We starten op: 13-05-2024
Meld je hieronder alvast aan!
 

8 dagen gratis de Business Boost van Evolve uitproberen

Bekijk onze video

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

WE STARTEN OP:

Wat kun je verwachten

Onze Business Boost is opgebouwd uit acht dagen. In acht dagen helpen wij jou met het upgraden van je huidige business, Brand en marketing, zodat jij sneller en slimmer je business kunt laten groeien. Hieronder ontdek je wat je exact kunt verwachten.

Blindspot werkboek

Na aanmelding krijg je direct toegang tot ons portaal. Hier staat jouw Business Boost-werkboek op je te wachten! Vul deze in, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Twee livesessies

In onze livesessies gaan we aan de slag met jouw blindspots! Je ontdekt hoe je deze kunt upgraden en we maken direct een plan van aanpak dat je in de opvolgende dagen gaat uitvoeren.

Acht dagen 1-1 begeleiding

In onze community staan we acht dagen voor je klaar om je te helpen en te begeleiden bij het upgraden van jouw business, branding en marketing. Je mag 24/7, acht dagen lang, jouw vragen stellen.

Waarom jij mee
moet doen…

Bij Evolve focussen we ons op resultaten voor de lange termijn, zodat je daadwerkelijk een stevig fundament bouwt voor je business. Als je je bedrijf wilt laten groeien, dan moet de basis van je branding en marketing in orde zijn. Merk je op dit moment dat je weinig tot geen klanten aantrekt of dat je groei stagneert? Of werk je misschien nog gedeeltelijk in loondienst en wil je kunnen leven van je business? Dan is het een goed moment om mee te doen met de Evolve Business Boost.

Let’s create a business & life you love!

 Van gedeeltelijk in loondienst naar leven van je busuness!
DE EVOLVE GROWTH HUB IS DE PLACE TO BE VOOR VROUWEN DIE:

ALL- IN WILLEN GAAN IN HUN BUSINESS & HUN DROMEN WILLEN WAARMAKEN

ZICHZELF ELKE MAAND EEN MOOI SALARIS WILLEN UITBETALEN

 ZICHZELF WILLEN POSITIONEREN ALS EXPERT VAN HUN NICHE

MEER GRIP WILLEN OP HUN KLANTENSTROOM

De online place to be voor business, brand & marketing coaching voor ondernemers die meer dan 55k per jaar aan omzet willen bereiken. Je kunt al starten voor €49,95 per maand. 

+31 6 31 74 6231

KVK 56093047

Copyright © 2024Evolve. All Rights Reserved.
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hallo!