Over ons

Hi, wij zijn Nury & Yoany samen al meer dan 15 jaar ondernemer.

Het is onze persoonlijke missie om zoveel mogelijk ondernemers te helpen met het bouwen van een winstgevende business & brand. Yoany heeft de afgelopen jaren vele brands geholpen met het ontwikkelen van een sterk online fundament. Nury heeft jarenlang samengewerkt met grote retailbrands, waaronder Swarovski, Hunkemoller & Rituals.

Samen hebben wij onze krachten gebundeld en helpen wij jou met het bereiken van jouw next level business, zonder dat jij direct een grote investering hoeft te doen!

Herken jij dit?

Je bent super goed in wat je doet, maar het aantrekken van nieuwe klanten vind je best wel lastig. Je wilt op een authentieke manier aan marketing doen, MAAR vooral niet pusheN.

Door de vele mogelijkheden op het gebied van strategie en marketing, zie jij door de bomen het bos niet meer. Wat is nu slim om te doen? Je piekert er vaak over.

Je post regelmatig op social media en bent zichtbaar… maar toch liggen de klanten nog niet voor je digitale deur.

Je twijfelt over veel aspecten van je business,  aanbod, doelgroep, prijs, En funnel. Hierdoor verlies je focus en zet je niet de Juiste stappen die leiden naar succes.

Als je wilt doorpakken, maar geen 5k+ wilt uitgeven aan een businesscoach, dan is het Evolve membership op je lijf geschreven.

Aankomende inspiratie topics

Branding 3.0 – meer klanten uit Instagram

Live in de community

Gegeven door Yoany Brandon Bravo

Money mindset- blokkades doorbreken

Live in de community

Gegeven door Nury van den Berg

Prijsstrategie – snelle businessgroei

Live in de community

Gegeven door Nury van den Berg

De online place to be voor business, brand & marketing coaching voor ondernemers die meer dan 55k per jaar aan omzet willen bereiken. Je kunt al starten voor €49,95 per maand. Probeer het membership 7 dagen gratis uit.

+31 6 31 74 6231

KVK 56093047

Copyright © 2024Evolve. All Rights Reserved.
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hallo!