JOUW BLINDSPOT IS:

Je marketing is nog geen hitserie en je branding is niet afgestemd. Tijd om meer focus te creëren.

 Op dit moment zijn je content en marketing nog een beetje als losse confetti – kleurrijk en veelbelovend, maar nog niet helemaal samenhangend. De basis staat, maar je droomklanten liggen nog niet voor je digitale deur met hun creditcard. Waarom? Omdat je visuele branding, marketingboodschap en klantreis hen nog niet volledig verleidt. Ze zien nog niet helemaal hoe geweldig jij bent! Dit zorgt ervoor dat je soms klanten aantrekt die niet helemaal bij je passen of je waarde nog niet zien (en je daarom te duur vinden). Daarnaast mag jij je ook veel meer gaan focussen op acties die omzet in het laadje brengt. Geen zorgen, met wat aanpassingen in je strategie zul je zien dat jouw droomomzet niet ver weg meer is.

ONTDEK OP DEZE PAGINA DE SECRET NUGGETS
DIE JOU GAAN HELPEN GROEIEN
NAAR JOUW DROOMOMZET…

DE DIAGNOSE

JE HEBT NOG GEEN ICONISCHE KLANTREIS

Je bent al aardig op weg. De basis van je bedrijf staat, je hebt een mooie website, een gratis weggever en je bent actief op sociale media. Je bent in business, maar je hebt het gevoel dat je marketing echt veel beter kan omdat je nu nog te veel moet leuren met je producten en diensten. Ook merk je op dat er nog niet zoveel resultaten komen uit social media ondanks dat consistent en zichtbaar bent.

Je hebt als het ware nog geen digitale wereld gecreëerd waarin je jouw favoriete klanten kunt meenemen op een reis. De meeste mensen kopen namelijk niet direct en hebben meestal tussen de acht en twaalf interacties nodig. Het ontwikkelen van een gratis weggever met een e-mailfunnel is niet meer voldoende om op grote schaal klanten aan te trekken. Wat je nodig hebt, is een dosis creativiteit om je marketing net even anders in te richten!

HOE ZIET DIT ER VOOR JE UIT?

GA JE MARKETING ZIEN ALS NETFLIXSHOW

Vraag jezelf af: is jouw marketing prikkelend, spannend, binge-watchwaardig en onvergetelijk? Of is het de standaard soep die iedereen serveert? Ga je marketing vanaf nu zien als een top-notch tv-show waarin jij de hoofdrol speelt. Het is tijd om in de ‘Next Level CEO’-versie van jezelf te stappen. Laat jij echt je eigen stem horen? En dan heb ik het natuurlijk niet over zingen. Val je op met jouw content? Of zeg je vooral wat iedereen al zegt, maar dan in een ander jasje? Jouw favoriete klanten willen jouw mening horen, jouw gedachtegoed ervaren en jou ZIEN.

FOCUS JE OP JOUW LIEVELINGSKLANTEN

Welke groep mensen zou jij in de toekomst willen aantrekken? Voor deze mensen, oftewel jouw favoriete klanten, richt je jouw marketing en branding in. Vraag jezelf af: ‘welke mensen passen echt bij mijn merk en visie?”.Welke woorden gebruiken jouw favoriete klanten om hun verlangens of problemen te beschrijven? Gebruik deze woorden in je content, zodat jouw doelgroep zich kan herkennen in jouw content en boodschap.Vage en onduidelijke taal leidt tot verwarring bij je doelgroep, en dit willen we juist voorkomen.

HOE WIL JIJ GEZIEN WORDEN?

Hoe wil jij gezien worden? Welke associaties wil jij dat jouw favoriete klanten hebben bij het ervaren van jouw merk? Ben je vegan? Milieubewust? High-end geprijsd of juist toegankelijk voor iedereen? Er is geen goed of fout, het is simpelweg een keuze. De essentie van jouw merk wil je altijd terug laten komen in je marketingboodschap en visuele vertaling.

 

FOCUS JE OP ACTIVITEITEN DIE GELD OPLEVEREN

Uren scrollen op sociale media en je website voor de zoveelste keer aanpassen zorgen vaak niet voor nieuwe klanten. Welke activiteiten dan wel? Connect elke dag met 10 mensen op social media die binnen jouw klantprofiel passen. Stuur deze mensen een leuk en authentiek bericht en, als het goed voelt, stuur deze mensen een uitnodiging naar je gratis aanbod. Je zult versteld staan hoeveel mensen het gesprek met je aangaan.

WAT DEZE BLINDSPOT OVER JOU ZEGT…

JE BENT AMBITIEUS & DOELGERICHT

Je hebt grote dromen en ambities voor je bedrijf. Het kan niet snel genoeg gaan, maar tegelijkertijd wil je ook een stevige basis opbouwen. Je wilt oprecht mensen helpen met jouw producten en diensten.
Eerlijkheid en transparantie staan hoog in jouw vaandel. Je bent ook een koploper en hebt innovatieve ideeën.
DOOR ALLE ideeën EN MOGELIJKHEDEN PIEKER JE OOK VAAK WAARDOOR JE SOMS VASTLOOPT.

HERKENBAAR? LEES DAN VERDER.

JOUW MEDICIJN

Stop met kijken naar wat anderen doen en luister niet te veel naar wat de experts zeggen. Als je meer klanten wilt aantrekken met je branding en marketing, is het tijd om volledig te luisteren naar je eigen innerlijke stem. De kennis heb je al; het is nu tijd om je positie te claimen en extreem relevant te worden voor je favoriete klanten. Het is van groot belang om je marketing te zien als een online ecosysteem waarin jij en jouw favoriete klant de hoofdrol spelen. Ga al je marketinguitingen op een creatieve en herkenbare manier vormgeven, zodat je onvergetelijk wordt. Geen basic ****, maar authentieke, iconische marketing. LEES HIERONDER VERDER HOE JE DIT HET BESTE KUNT AANPAKKEN.

 

Concrete acties

WAAR MOET JE PER DIRECT MEE STOPPEN
EN WAT KUN JE HET BESTE DOEN. 

STOP PER DIRECT MET:

Je content focussen op “beschrijvende taal” en het opsommen van de problemen van je lievelingsklanten. Beschrijvende taal zijn de voorwaarden van je product of dienst. Bijvoorbeeld: “de cursus duurt vijf dagen” “het product is roze van kleur”. Jouw potentiele klant koopt geen beschrijvende taal, hij of zij koopt een gevoel en emotie.

Het gebruik van standaard woorden en zinnen. Probeer je eigen brand-voice te creëren. Een brand-voice zorgt voor herkenbaarheid en authenticiteit, en dat is precies wat je nodig hebt om klanten aan te trekken op sociale media.

Het hebben van een afwachtende houding. Als je resultaten wilt behalen via sociale media, zul je zelf ook sociaal moeten zijn. Dit betekent niet dat je lukraak berichtjes moet gaan sturen, maar spreek met jezelf een specifieke tijd af die je per dag besteedt aan social media.

Je doelgroep overweldigen met informatie, Googlebare tips en feitjes. Als je wilt doorgroeien naar autoriteit in de markt, moet je stoppen met het delen van te veel informatie. Je wilt je doelgroep voornamelijk inspireren en verleiden, en hen niet overladen met informatie. Dit zal je namelijk niet helpen in het verkoopproces.

WAT KUN JE HET BESTE DOEN:

Wat ik je adviseer te doen, is je content en je visuele branding afstemmen op de verlangens van de klant. Stel je voor dat je ondernemers helpt met het maken van Reels. Zeg dan niet: ‘Ben je uren bezig met het maken van Reels… alleen om ze keer op keer te zien mislukken?’ Zeg in plaats daarvan: ‘Word elke ochtend wakker met je Reels die viraal gaan en je inbox overstroomt met DM’s.’

Vanaf nu is jouw nieuwsbrief geen nieuwsbrief meer, jouw Instagram Live is geen Instagram Live meer en jouw webinar is geen webinar meer. Wat is het dan wel, vraag je je waarschijnlijk af. Geef je marketinguitingen een speciale ‘branded’ naam. Als voorbeeld, ik stuur mijn klanten geen standaard nieuwsbrief. Ze ontvangen elke week ‘Yoany Knows Best’ – jouw wekelijkse dosis marketing en branding in hun digitale brievenbus. Voel je het verschil?

Verbind elke dag met minstens tien mensen die passen binnen jouw ideale klantprofiel. Op deze manier zorg je ervoor dat het grootste deel van jouw volgers bestaat uit ideale klanten.

Content creëren die inspeelt op het hoofdverlangen van jouw doelgroep en vervolgens een logische en laagdrempelige stap aanbieden. Bijvoorbeeld: een vraag stellen in je DM, deelnemen aan een online quiz, een e-book aanvragen, of doorlinken naar een productpagina.

HET GOEDE NIEUWS IS…

De klanten aan wie jij graag wilt verkopen, bestaan al lang en bevinden zich allemaal op sociale media. Het gaat dus om het upgraden van je content, marketing en branding! Hier helpen wij jou graag mee!. Geen dure langdradige trajecten en programma’s voor slechts €49,95 pm ben jij lid van de Evolve Growth Hub. ONZE NAAM ZEGT HET EIGENLIJK AL… EVOLVE… HET ONLINE MEMBERSHIP, WAAR JIJ VAN ‘MWAH BUSINESS’ NAAR BOOMING BUSINESS GAAT. DE ONLINE SPOT WAAR WIJ JOU MENTOREN NAAR DE BUSINESS EN OMZET DIE JIJ GRAAG WILT EN DIT VOOR SLECHTS  € 49,95 P.M. (per maand opzegbaar).

WE HEBBEN NU EEN MEGA AANBOD VOOR JE!
KLIK OP DE BUTTON HIERONDER EN ONTDEK MEER.

Wij kunnen natuurlijk zelf wel vertellen hoe fantastisch de Evolve Growth Hub is maar we geven liever het woord aan onze members…

De Evolve Growth Hub heeft mij geholpen met het creeren van meer structuur in mijn wekelijkse routine. Ik vind het heel erg fijn dat ik altijd al mijn vragen kan stellen en kan sparren, ik voel mij gesteund in mijn ondernemerschap. Ik raad de EGH aan elke ondernemer aan!

Laurence – Avecloos

Ik ben lid geworden van de Evolve Growth hub omdat ik bijna niet kon geloven dat ze persoonlijke begeleiding gaven voor het membershiptarief. Maar dit bleek wel waar te zijn! Ik sta steviger in mijn business en saborteer mijn eigen groei niet meer hieronder heb ik mijn beste omzetmaand ooit gedraaid!

Marieke – Mamarieke

De combinatie “Branding, marketing & businessstrategie” die Yoany & Nury aanbieden is echt goud waard! Het membership kost bijna niks 🙂 dus ik raad je echt aan om lid te worden.

Wiesje – Wilgkracht

De Evolve Growth Hub heeft mij geholpen met het creeren van meer structuur in mijn wekelijkse routine. Ik vind het heel erg fijn dat ik altijd al mijn vragen kan stellen en kan sparren, ik voel mij gesteund in mijn ondernemerschap. Ik raad de EGH aan elke ondernemer aan!

Laurence – Avecloos

Ik ben lid geworden van de Evolve Growth hub omdat ik bijna niet kon geloven dat ze persoonlijke begeleiding gaven voor het membershiptarief. Maar dit bleek wel waar te zijn! Ik sta steviger in mijn business en saborteer mijn eigen groei niet meer hieronder heb ik mijn beste omzetmaand ooit gedraaid!

Marieke – Mamarieke

De combinatie “Branding, marketing & businessstrategie” die Yoany & Nury aanbieden is echt goud waard! Het membership kost bijna niks 🙂 dus ik raad je echt aan om lid te worden.

Wiesje – Wilgkracht

Ja, ik wil graag mijn droom business & brand bouwen!

Word nu lid van de Evolve Growth Hub! Probeer eerst een maand uit want je zit bij ons nergens aan vast! 

De online place to be voor business, brand & marketing coaching voor ondernemers die meer dan 55k per jaar aan omzet willen bereiken. Je kunt al starten voor €49,95 per maand. Probeer het membership 7 dagen gratis uit.

+31 6 31 74 6231

KVK 56093047

Copyright © 2024Evolve. All Rights Reserved.
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hallo!