Jouw next chapter

Je hebt het al enige tijd aan voelen komen… Het is tijd voor jouw next chapter! De basis van je business is gelegd: je hebt klanten, maar nu is het moment aangebroken om je online imperium uit te bouwen en jezelf te positioneren als dé expert in jouw sector. Upscale naar diverse inkomstenmodellen, pas slimme marketing toe en creëer een iconic merk. Jouw droomomzet is slechts een stap van je verwijderd!

 Welkom bij jouw next chapter…

Jouw next chapter

Je hebt het al enige tijd aan voelen komen… Het is tijd voor jouw next chapter! De basis van je business is gelegd: je hebt klanten, maar nu is het moment aangebroken om je online imperium uit te bouwen en jezelf te positioneren als dé expert in jouw sector. Upscale naar diverse inkomstenmodellen, pas slimme marketing toe en creëer een iconic merk. Jouw droomomzet is slechts een stap van je verwijderd!

 Welkom bij jouw next chapter…

NEXT chapter

Jij weet dat alleen zichtbaar zijn geen 10k maanden gaat opleveren…

Je bent je er bewust van dat, om je droomomzet te bereiken, een solide fundament essentieel is. Bij Evolve hanteren we de benadering van ‘reverse engineering’: we bouwen een bedrijf rond jouw ideale leven. Geen compromissen op het gebied van je vrije tijd, maar een onderneming die volledig in lijn is met jouw kernwaarden! Ja, we gaan aan de slag met het ontwikkelen van jouw supermerk, het bedenken van uiterst effectieve marketingstrategieën en het ontwikkelen van een slim aanbod dat zelfs op de automatische piloot kan verkopen. Maar bovenal bouwen we aan jouw imperium. Een onderneming die je over een jaar nog steeds geweldig vindt! Minder werken, maar meer verdienen is ons motto.

Evolver Marieke aan het woord:

Met behulp van evolve hebt ik mijn beste omzetmaand tot nu toe gedraaid.

Ik ben lid geworden van de Evolve Growth hub omdat ik bijna niet kon geloven dat ze persoonlijke begeleiding gaven voor het membershiptarief. Maar dit bleek wel waar te zijn! Ik sta steviger in mijn business en saborteer mijn eigen groei niet meer hieronder heb ik mijn beste omzetmaand ooit gedraaid!

ZO ZIET JOUW NEXT CHAPTER ERUIT!

Het ‘Evolve Next Chapter’-programma is niet zomaar een online cursus, maar een intensief traject van 6 maanden waarin je de transformatie ondergaat die nodig is om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen.

CLAIM JE LEIDERSCHAP

In jouw ‘Next Chapter’ richten we ons op het ontwikkelen van je leiderschapsvaardigheden. We zorgen ervoor dat je mentaal in staat bent om de juiste zakelijke beslissingen te nemen, essentieel voor het overzien van je onderneming vanuit een strategisch perspectief. Weg met micromanagement en de frustrerende mentale blokkades die je belemmeren in het zetten van de noodzakelijke stappen! Je gaat individueel aan de slag met onze mindset-expert om te groeien naar de volgende versie van jezelf.

SLIM STRATEGISCH AANBOD

IN JOUW “NEXT CHAPTER” ontwikkelen en/of upgraden we je huidige aanbodsuite. Met slimme upsells, downsells en een online én offline aanbod, maak je zelfs in je slaap omzet! Daarnaast stellen we een strategisch groeiplan op, afgestemd op je huidige financiële situatie, waarmee je het komende jaar de omzet en waarde van je bedrijf kunt verdubbelen.

BRANDING DIE WERKT

Als je branding niet effectief is, zal je marketing weinig opleveren. In jouw ‘Next Chapter’ upgraden we je huidige visuele merk en communicatie, zodat jouw ideale klanten volledig ‘aan’ gaan bij het zien, voelen, horen en ervaren van jouw merk. Door je ‘design’-uren slim in te zetten, kun je zelfs je social media volledig laten aanpassen aan jouw nieuwe vibe. in dit traject krijg je zes uur aan technische en ontwerpondersteuning die je naar eigen inzicht kunt besteden.

MARKETING ECO SYSTEEM

Zonder marketing geen klanten!. In jouw ‘next chapter’ krijg je toegang tot alle tools, inzichten en funnels die van volgers klanten maken, waardoor je marketing geen losse flodders zijn, maar een slim ingericht ecosysteem. Van social media strategieën tot e-mailmarketing, alles wordt behandeld om je doelgroep op een organische manier te betrekken bij je merk.

WE BELOVEN JE  GEEN MILJOENEN
MAAR NA HET EVOLVE GROEITTRAJECT heb JIJ:

Alle ins en outs om je volgers via social media te verleiden met je stories, reels en posts waardoor jij exact weet hoe jij jouw aanbod kunt verkopen via social media op een manier die bij je past.

Jouw aanbod is zodanig ingericht dat je gemakkelijker op verschillende prijsniveaus kunt verkopen en je de waarde van je orders hebt verhoogd, zonder dat je harder of meer hoeft te werken.

jezelf als expert gepositioneerd en heb je grip op je klantenstroom omdat je marketing als een geoliede machine leads genereert.

jouw business zodanig ingericht dat je ook daadwerkelijk een upscale in omzetgroei kunt dragen zowel organisatorisch als mentaal.

een grote visie voor je brand en ga jij met vol vertrouwen jouw next level businessgroei tegemoet.

Evolve growth hub – jouw next chapter

NOG EVEN ALLES CONCREET OP EEN RIJTJE:

 Het traject bestaat uit meerdere één-op-één business sessies die verspreid over zes maanden worden ingepland.
Hieronder volgt een kort overzicht

Met Yoany ontwikkel je een top notch branding & ijzersterke marketing

Je krijgt vier 1-1 sessies en zes uur vrij te besteden technische en of design hulp

Met Nury ontwikkel je een financieel fundament & persoonlijk focusplan

Je krijgt meerdere 1-1 sessies, zodat je meer focus hebt om jouw financiele doelen te kunnen behalen

Met Maddy ga je aan de slag met alle mindset blokkades

Je krijgt een traject, zodat er minder mentale roadblocks zijn

In onze online community vind je alle tools & lessen om je bedrijf te upgraden

Je behoud levenslang toegang tot het gehele programma inclusief updates

ZES MAANDEN DEEP DIVE IN JE BUSINESS

 Jouw investering:

€5500,-

Excl btw

It’s time to become
the next level ceo

De online place to be voor business, brand & marketing coaching voor ondernemers die meer dan 55k per jaar aan omzet willen bereiken. Je kunt al starten voor €49,95 per maand. Probeer het membership 7 dagen gratis uit.

+31 6 31 74 6231

KVK 56093047

Copyright © 2024Evolve. All Rights Reserved.
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hallo!