Als je 500 euro kunt rekenen dan kun je ook 1000 euro vragen…

Stel je voor dat iemand het dubbele van de prijs betaalt voor jouw aanbod… Wat zou dit dan voor jouw bedrijf betekenen? Stel je voor dat je nooit meer hoort van potentiële klanten: “Ik heb geen geld” of “Het is te duur”… Hoe zou je je dan voelen?

Ik durf te wedden dat dit geweldig goed zal aanvoelen en dat je hierdoor met veel meer plezier en minder stress je bedrijf gaat runnen.

Het vragen van hogere prijzen voor je aanbod en minder vaak een afwijzing krijgen, heeft alles te maken met hoe jouw doelgroep jou ziet, oftewel met de positionering die jij hebt gekozen. Ziet jouw doelgroep jou als de logische keuze en zijn ze overtuigd van jouw waarde, dan zal bijna nooit iemand om korting vragen.

Je kunt het een beetje vergelijken met het kopen van een tas bij ZARA of het kopen van een tas bij Chanel. Als je een tas koopt bij Chanel, zou je kunnen zeggen dat je van luxe en elegantie houdt en dat je graag veel geld uitgeeft voor iets van waarde en het gevoel van limited edition. Een Chanel-tas heeft in de ogen van de koper een bepaalde positionering. Het merk Chanel speelt met zijn gehele branding en marketing in op het verwachtingspatroon dat zijn doelgroep heeft.

Wat ik je met dit voorbeeld wil laten zien, is dat JIJ bepaalt… Als op dit moment de verkoop een beetje stroef loopt, verkoop je of aan de verkeerde doelgroep of jouw huidige doelgroep is nog niet overtuigd van jouw waarde. Dit is dus een uitnodiging om jouw brandpositionering te upgraden, zodat je makkelijk kunt verkopen en zelfs je prijzen kunt verhogen.

Ik help je een handje; ik nodig je uit om eens kritisch naar de volgende aspecten van jouw business & brand te kijken:

Hoe ziet jouw klantreis er momenteel uit?

Een klantreis kun je een beetje vergelijken met het incheckproces van het boeken van een toffe reis. Hoe ziet je website eruit? Hoe ziet je bevestigingsmail eruit? Deel je hier een aantal leuke tips voor op reis? Hoe ziet het incheckproces eruit? Worden je koffers naar je kamer gebracht? Liggen er rozenblaadjes op bed? You got the point… Pak een pen en papier en schrijf alle contactmomenten uit die iemand met jouw brand ervaart en bedenk hoe jij deze momenten nog waardevoller kunt maken.

Wat is jouw grote visie

Waar sta je over een jaar met je bedrijf? Wat wil je bereikt hebben? De content die je gaat delen moet zijn afgestemd op de doelgroep die jou gaat helpen jouw visie te verwezenlijken. Heb jij op dit moment een eco-marketing systeem? Als je de Evolve Growth Hub volgt op Instagram, weet je inmiddels dat een slim marketingsysteem niet mag ontbreken. Hoe ziet jouw marketingsysteem eruit? Heb je een gratis weggever? Zo ja, komen hier veel klanten uit? Of zijn jouw gratis weggevers op dit moment allemaal losse flodders? 

Ik help je graag met het upgraden van jouw positionering en het ontwikkelen van een goed eco-marketing systeem, zodat je VEEL meer kunt verkopen. Als je denkt “Ik wil NU actie ondernemen” dan wil ik je uitnodingen om lid te worden van de Evolve Growth Hub. De online place to be waar wij je coachen en mentoren om van een “mwah” business naar “booming” business te gaan. De Evolve Growth Hub is speciaal ontwikkeld voor (startende) vrouwelijke ondernemers die minimaal 50k aan omzet per jaar willen verdienen. Je bent al lid voor slechts € 49,95 p.m. Je zit nergens aanvast want de Evolve Growth hub is per maand opzegbaar.

Als jij je in het volgende herkent dan is de Evolve Growth Hub echt iets voor jou!

Je ziet op dit moment maar weinig nieuwe klanten binnenkomen. Je bent zichtbaar op social media maar het kan voor je gevoel veel beter!

Je piekert vaak over je aanbod, je website, je positionering, wat je nu wel of niet moet posten. Dit zorgt voor onrust en onzekerheid hierdoor zet je niet de stappen die je eigelijk zou willen zetten.

Maak nu met ons samen grote stappen in je business zodat jij jouw droomomzet gaat behalen.

Klik op de button hieronder om meer te ontdekken over ons fantastische aanbod en bekijk de videotestimonials van onze trouwe “Evolvers”.

NO BRAINER

EVOLVE MEMBERSHIP

Het online membership, waar jij van ‘mwah business’ naar booming business gaat. De online spot waar wij jou mentoren naar de business en omzet die jij graag wilt!
Megadeal 1 maand membership inclusief de challenge “Van freebie naar betalende klant”. Nu voor €49,95,-

Spread the love
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hallo!