Hoe vaak heb jij wakker gelegen met de vraag: ‘Ik heb meer klanten nodig… Hoe kan ik mijn business laten groeien zonder nog harder te moeten werken?’

Waarschijnlijk heb je hier, net als ik, weleens wakker van gelegen. En dat is oké! Ik zie dit namelijk als een uitnodiging om in actie te komen. Als (startende) vrouwelijke ondernemer kan het een behoorlijke uitdaging zijn om alle ballen hoog te houden. Je plaatst waarschijnlijk braaf en consistent berichten op social media, je hebt uren besteed aan je website en teksten, en je bezoekt met regelmaat netwerkevenementen. Maar toch merk je dat jouw ideale klanten nog niet massaal met hun creditcard voor je digitale deur liggen. Dit begint te frustreren, want je weet dat je uitstekend bent in je vak, maar het komt er alleen nog niet helemaal uit.

Herkenbaar?

Ik deel in deze blog een aantal “money making” activiteiten waar jij per direct mee kunt starten, zodat je misschien wel je beste maand ooit gaat draaien. De grootste reden waarom jij nog niet jouw financiële doelen hebt behaald en dat klanten aantrekken moeilijk gaat is omdat je, je waarschijnlijk focust op de verkeerde (brand en marketing) activiteiten 🤔 Activiteiten die belangrijk lijken maar ondertussen heel veel tijd en energie kosten en weinig opleveren.

Denk hierbij aan; “klakkeloos content maken zonder achterliggende strategie omdat je zichtbaar moet zijn” “je website aanpassen omdat je het gevoel hebt dat het niet goed genoeg is” “allerlei gratis weggevers downloaden en aanvragen van guru’s omdat je het gevoel hebt dat je kennis mist” “afspreken met andere ondernemers om je netwerk uit te breiden en hopen dat er een klant tussen zit”

Kortom, allemaal activiteiten die er niet voor zorgen dat je grip krijgt op je inkomsten en snel nieuwe klanten kunt aantrekken.

Als je goed wilt verdienen, moet je je focussen op activiteiten die zorgen voor DM’s (direct messages) en aanvragen:

✅ Durf te verkopen 24/7. De meest succesvolle ondernemers verkopen dagelijks zonder dat het “salesy” overkomt. Dit komt omdat ze geloven in de waarde van hun aanbod. We zijn ooit gaan geloven dat we niet te vaak ons aanbod mogen promoten, maar uiteindelijk doe je hier jezelf en je lievelingsklant mee tekort! Stap af van deze mindset en ga verkopen zien als helpen.

✅ Consistent zijn in het verkopen van je aanbod via stories en in DM-gesprekken. Alleen zichtbaar zijn en inspirerende content maken is niet genoeg om goed te kunnen verkopen. Verweef dagelijks je aanbod in de stories die je publiceert, ga de interactie aan d.m.v. polls en vraagstickers en ga in gesprek met je volgers. Maak van deze acties een dagelijkse activiteit.

✅ Focus je op de kwaliteit van je volgers en niet op aantallen. Je hebt geen duizenden volgers nodig om goed te kunnen verkopen via social media; wat je wel nodig hebt zijn de juiste volgers. Vraag jezelf af “aan wie verkoop ik graag mijn product of dienst?” “welke mensen passen bij mijn missie en visie?” Zorg ervoor dat je content ontwikkelt voor deze groep mensen. Ik volg elke dag minstens 15 ondernemers waarvoor ik denk dat ik iets kan betekenen. Deze mensen ontvangen van mij allemaal een persoonlijk bericht. Als er een gesprek ontstaat, nodig ik ze uit voor een van mijn weggevers. In dit geval een weggever die interactief is en eenvoudig te consumeren is.

Snel nieuwe klanten aantrekken start dus bij jezelf.

De acties die ik hierboven noem zijn MUST DO activiteiten. Deze activiteiten zorgen voor 5k/15k+ maanden. Je moet dus vooral minder gaan doen! 😊

Als je nu denkt “Ik wil NU actie ondernemen” dan wil ik je uitnodingen om lid te worden van de Evolve Growth Hub. De online place to be waar wij je coachen en mentoren om van een “mwah” business naar “booming” business te gaan. De Evolve Growth Hub is speciaal ontwikkeld voor (startende) vrouwelijke ondernemers die minimaal 50k aan omzet per jaar willen verdienen. Je bent al lid voor slechts € 49,95 p.m. Je zit nergens aanvast want de Evolve Growth hub is per maand opzegbaar.

Als jij je in het volgende herkent dan is de Evolve Growth Hub echt iets voor jou!

Je ziet op dit moment maar weinig nieuwe klanten binnenkomen. Je bent zichtbaar op social media maar het kan voor je gevoel veel beter!

Je piekert vaak over je aanbod, je website, je positionering, wat je nu wel of niet moet posten. Dit zorgt voor onrust en onzekerheid hierdoor zet je niet de stappen die je eigelijk zou willen zetten.

Maak nu met ons samen grote stappen in je business zodat jij jouw droomomzet gaat behalen.

Klik op de button hieronder om meer te ontdekken over ons fantastische aanbod en bekijk de videotestimonials van onze trouwe “Evolvers”.

 

NO BRAINER

EVOLVE MEMBERSHIP

Het online membership, waar jij van ‘mwah business’ naar booming business gaat. De online spot waar wij jou mentoren naar de business en omzet die jij graag wilt!
Megadeal 1 maand membership inclusief de challenge “Van freebie naar betalende klant”. Nu voor €49,95,-

Spread the love
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hallo!